2008. szeptember 4., csütörtök

a mai nap szavai :)

mai szokedveneceim:
- kukoricavariációk
- szexferomoncsapda
- molypopuláció

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

1

szavazat amellett, hogy ékezetekkel és ne csak kisbetűkkel írjál. Ugyan ez mostanság nagyon "trendi", de áttekinthetetlen, és nem okoz örömet az olvasás. A tartalomtól FÜGGETLENÜL nem.
Magánvélemény :)

Névtelen írta...

A kukoricavariációk érdekelnének :)

oximoron írta...

Kösz, libretto! Tudod, én is tudom, hogy nemigen élvezhető "kisbetukkel, sot ekezetek nelkul", és éppen ma gondoltam (vagyis tegnap - hogy a kronológiai hűségnél maradjunk!), hogy amennyiben olvas valaki, ŐT tisztelném meg a normális, magyarul írt szavak egymásutánjával. Úgyhogy lehet, holnaptól már más lesz a blog neve... már csak azért is, hogy ne kerüljek ellentmondásba önmagammal. Ja! ... és nem azért írtam eddig így, mert ez a trendi (ez? trendi?) mostanság, hanem mert így szoktam meg... sajnos!

oximoron írta...

M! Engem nem annyira, de bővebben olvashatsz róluk a megyei hírharsonátok valamelyik gazdasági oldalán. :)

Névtelen írta...

egyaltalan nem trendi, sot... oreg vagyok, nekem a vilag meg 7 bites es microsoftmentes. az ekezetek megjelenesevel csak a kaosz jott. elebb a 852-t nyomta le a torkunkon a bevalt cwi helyett, csak hogy azonnal el is dobja a 1250-et preferalva - hogy aztan a hianyosan elkeszitett utf 8-al teljesitse be a kaoszt. maradjon ez igy. en igy szeretem.