2008. október 18., szombat

találót találtam :)

"Jobb ébren, vagy az álomlátásos alvás szakaszában nem felébredni, hanem a következő alvási fázissal reszetelni az elménk álomzavartságát."
- milyen igaz es bolcs gondolat. s mint ilyen - termeszetesen nem is tolem származik! :) hanem SA-tól

7 megjegyzés:

seci írta...

Mennyit kell ahhoz inni, hogy ezt megertse valaki? :P
Ez olyan, mint a Mamut konyv volt. Elolvastam vagy 5x, reggel is van, ebren is vagyok, de nagyon nem ertem. Biztos bolcsesz-jegyzet :)
-seci

Névtelen írta...

Na figyelj Seci!

Van egy kék aláhúzott szöveg. Arra rá kell kattintani, és megnyílik a SZÖVEGKÖRNYEZET. Ha akkor sem érted, nem az Oximoronban van a hiba.

seci írta...

Nekem nincs alahuzott szoveg... De mindegy, mar tultettem magam rajta!
-seci

Névtelen írta...

Seci!

1. Eredeti bejegyzés megjelenítése

2. SA-tól

(Ez mind alá van húzva)

Akkor megjelenik egy oldal, ahol minden egyértelmű és egyszerű.

HamiaLinda írta...

hát igen, én értem szerintem.. és ma nekem is jót tett volna, ha továbbalszom, mert akkor most sem motoszkálna bennem az a felejthetetlen álomkép..

SA írta...

Az értelmetlen szöveg orvosi-pszichológiai tényeken alapul. Az álomlátásos alvás után van egy következő fázis, amikor az álom törlődik. Aki ez előtt felébred, emlékszik az álmára, és nem piheni ki magát kellően. Ennyiről van csak szó.

Egyébként üdvözlet Finnországból!

smilimano írta...

seci, my dear, :)
mint ahogy SA leforditotta:

"Az álomlátásos alvás után van egy következő fázis, amikor az álom törlődik. Aki ez előtt felébred, emlékszik az álmára, és nem piheni ki magát kellően."

lehet, hogy bolcseszjegyzet, de en is igy dekodoltam a tole idezett reszt. sőt linda is, mert remekul reflektalt, pedig még nme olvashatta SA megfejteset itt.

de en tovabbra is szeretlek! 3LKOM-ot akarok. most.