2009. február 1., vasárnap

függőségeim

Citromfű hívott játékba, és én - mint gyermeki lélek, de azt is mondhatnám, hogy homo ludens - örömmel veszek részt benne.

Az más kérdés, hogy hamarabb kellett volna megírnom ezt a bejegyzést, ugyanis a keringőre felkérő bejegyzésengedélyező kódja ez volt: „siess”. Aztán valamiért nem akaródzott. No, nem a sietés, hanem az "alkotás". És sejtem is az okát: szerintem nincs 5 darab függőségem. Vagy több, vagy kevesebb.
Nézzük hát:
internet
csokoládé (lásd Gombóc Artúr-os bejegyzés)
olvasás (= munka)
Nem tudok többet felsorolni. A sorrend sem tükrözi a tényleges sorrendiséget: váltakoznak. Bár az internet - sajnos? - mindenképpen elsőséget élvez, hiszen az olvasás nagy részét is a világhálón teszem.
Régebben (netnek még nyoma sem volt kies hazánkban) rengeteg levelet megírtam. Igen, kézzel! :) Több, nem is vékony könyvet megtöltene, ha kötve-fűzve kiadnám...
Nem cigizek
Nem iszom
és
Nem nőzök! :P


Workalholic vagyok többek szerint. Lehet. Tény, hogy nagyon szeretem a munkám, és úgy gondolom, egész jó vagyok benne. Igaz, csakis így érdemes!
Kíváncsi vagyok Aliz, Constance, Linda , M. és Tükör függőségeire. Illetve bárki, aki kedvet érez, hogy leírja, tegye meg, de "szóljon" nekem (is)!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

ígérem én is sort kerítek rá a napokban.. s összeszedem őket.. lesz ami egyezik veled :)))

Wildwood Flower írta...

Köszönöm hogy értetted az aljas célzásom. :)

M írta...

Kész. :)

Alíz írta...

Dolgozom rajta, amint kész, szólok. :)

Alíz írta...

Kész! Nézd meg nálam. :)

Névtelen írta...

Megírtam. :)
Tükör