2009. március 14., szombat

fengsuj


(hurrikánként söpör végig mostanság ez a fengsuj karakterelemzési módszer, hát én se maradhatok ám ki, minden tesztet megcsinalok, ami az utamba kerül )

Csien
Az alkotó, a teremtő
Kulcsszava: Erő
Jele: Menny
Eleme: Ég - Fém
Polaritása: yang
Égtáj: Északnyugat
Száma: 6
Évszak: Késő ősz - tél első napjai (stimmt!)
Színei: szürke, szürkésfehér, ezüstszürke, hidegkék (ezzel komoyl vitába szállnék, ugyanis a zöld, annak is a melegebb árnyalatai, illetve a barna-bordó = az ősz színeit szeretem)
Ékkő: gyémánt, zafír, aquamarin, hegyikristály (lehet, mivel nincs ilyen jellegű ékszerem, nem tudom, melyiket szeretném magamon)
Alak: halomszerű, lankás domb (ha dombos, akkor talált! :) )
Illat: hegyi levegő, citrus (igen!)
Szimbolikus állat: Ló (kitartás) (bevallom, a lovakkal kapcsolatban nekem egyetlenegy, de igen meghatározó ROSSZ élményem van, bár mint állatot tisztelem-- már ha lehet ezt mondani)
Akaraterő, kitartás, testi erő, hatalom, energia. Mindent erőből akar megoldani. Erőfitogtató (??????) magatartás, rengeteg energiával bír. Akihez kötődik, ahhoz nagyon jó, akihez nem, ahhoz kegyetlen. (a kegyetlenséget erősen megkérdőjelezem)
Akaratos, de nehezen törik be a feje. Kitartó, állandó teremteni vágyás hajtja. Nem szabad vele szemben félelmet mutatni.

Karakterszám: 6
Egyenes, szókimondó, gyakorlatias ember. Igazi vezető egyéniség. Kritikus, de varázslatos személyiség. Büszke, nem adja ki magát. Nehéz megnyerni a bizalmát, magabiztos. (Túl szép is lenne!)

Energetikai szám: 5
Pozitív oldala: Szeret a középpontban lenni, kiváló vezető, szervező, nyílt, szókimondó. (a középpontban levés nem kenyerem, sőt!)
Negatív oldala: Erőszakos, agresszív, uralkodni vágyó ember minden helyzetben. (?????)

Összegzés: 6.6.5
Nagyon erőteljes számokkal rendelkezik, amely összefügg vezetői képességeivel.
Igen határozott és ellentmondást nem tűrő a téren, amit el akar érni, de ugyanakkor logikus, előrelátó és körültekintő cselekedeteiben.
Ösztönösen önkritikus, és fontos Önnek, hogy vagy tökéletesen végezze munkáját, vagy sehogy se. (kövezzetek meg, de így van!, és mivel a "vagy sehogy se" munkavégzést nem tűröm el, maximalista vagyok)
Szüksége van arra, hogy elismerjék azért, amit a családban, a munkahelyén vagy kisebb társaságban tesz. (hááát nagyon jólesne. legalábbis a munkámért. na...)
Irányítói poszton megállja a helyét, ám ügyelnie kell arra, nehogy túlzottan hatalmaskodónak vagy megszállottnak tűnjön. (OK! ha odakerülök, ígérem, ügyelek rá!)

a link

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hello there. nice blog. i am now following your blog. please follow my blog, too. thanks