2008. június 1., vasárnap

szív-zűr

ma dolgoztam. jo volt. :)

uromcseppek: elmondtak a kollegak, h. rosszul lett a cegnel... :( most mar ertem a bejegyzeset a surgossegi osztalyrol. azt hittem, en naiv, h. interjut vesz fel vagy riportot keszit, mosolyog a hajtincse is, surog-forog, nem tagadja meg az altalunk megismert szelveszkisasszonyt, akit "alakit" jobb napjain! meg se fordult a fejemben, hogy alanyi jogan fekszik a korhazi ágyon. nem is o lett volna, ha nem a "sajat felelossegere" tavozik... nemakarom, hogy beteg legyel!! tessek egy kicsit kimelo(bb) uzemmodra allitanod magad! hoztam neked "vasarfiat", de ha nem tudom atadni, mert otthon pihensz, megvar. es milyen az ember? amikor megvettem neked, a zurammal azt mondtuk szinte egyszerre, h. majd vigyaz rad... es nem tud(hat)tuk meg akkor, hogy valoban kell "valaki", aki ovjon! remelem, majd megteszi "ő"..., aki egyebkent egy egyszeru szurke mezei nyul... :) majd meglatod! :)

2 megjegyzés:

Lora írta...

Szia Drága!
Már jól vagyok! Tudod, mindig jól vagyok! :) Mert alapvetően jól akarok lenni. Csak van itt a melleim mögött ez a motor, meg az a léleknek nevezett akármi. Na ezek néha nem engedelmeskednek az agynak. :S
De lassítok. Igaz, ez pont nem az a periódusa az életemnek, amikor a lassú üzemmód jól jön. De mivel szeretnélek még sokáig nevettetni (néha bosszantani) benneteket, ezért vigyázok. Próbálok! De tényleg! Köszönöm,hogy aggódsz/aggódtok értem. Tudom, tudom! Nem azért... De akkor is!

Avri Shacham írta...

Szia!

Elolvastam, mint megigértem. nagyon élveztem közvetlen írásmódodat, mintha gondolataidat olvasnám, úgy ahogy jönnek egymásután, őssze-vissza, nem is próbálsz rendet csinálni közottük. Erre én sajnos nem vagyok képes, mindig mindent tízszer átírok, átfogalmazok.
Hívhatnád a blogodat "Adás smilimanó fejéből"
Csak folytasd, sok sikert! Élveztem blogkedvenceidet is. Olvastad az enyémet?
http://itthonotthon.blogspot.com/
vagy
http://itthonotthon.blog.hu
Baráti üdvözlettel, Avri