2008. szeptember 18., csütörtök

bioritmus

azért annyira ciki, hogy egész délután ezt hallottam T. Kollégáimtól, hogy: „nem, baj, hiszen értelmi minimumon vagy!" :)

0 (azaz Nulla) százalékon állok értelmileg. Segítség!!! Ugye, lejjebb már nem megy????????!

Csak a holnapi újságban ne maradjon hiba!! (azzal mégse védekezhetek, hogy sorry-sorry, de értelmi minimumon voltam!) .... :)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem, nem. Lejjebb, már nem megy! :)
(Egyébként honnan tudod, hogy 0? )

Névtelen írta...

es akkor mi van? boldogok a lelki szegenyek. agyatlanoke a vilag, ezert erzem magamat pompasan benne. kulonben is - kik irnak manapsag ujsagot? legtobb anyagan maga mar nem javit vagy ront mast kerdezek: kiolvas manapsag ujsagot? a 3 perces metro kora van...

oximoron írta...

szindbad! az agyatlanok vilagaban en is megelehetosen jol erzem magam, de azert nem lenne kellemes dolog, ha a _pestinagyemberek_ telefonalnanak a fonokomnek, hogy esetleg "nem-e lehetne-e" jobban olvasni... Tudja, szindbad, leginkabb _onmagam_ elott égek mindig, ha valami (barmilyen jellegu) hibat fedeznek fel masnap a lapban. Legyen az kollega vagy egy olvaso. A kollegialis kollegak szolnak, megmutatjak, hogy mit lattak, hol talaltak a hibat: az en okulasomra. De a karorvendoektol az isten mentsen meg mindenkit!

Bizom abban, hogy hatalmas bakit (cimhiba! pl. 72 pontosbol) nem kovettem el. aki pedig keres, az talal. barmit. hibat is. :)

szindbad, azt, hogy "legtobb anyagan maga mar nem javit vagy ront" -- nos ez maradjon a kettonk titka, de _tudom_ , hogy csakis javitok, es nem csak a helyesirasi bakijukat. nemegyszer megkoszonte az _ujsagiro_ , hogy belejavitottam (irasilag!!), mert ugy valoban ertelmezhetobb, szebb szofordulatos .... stb. lett a muve.

a 3 perces metro kora van... ??? biztos on ebben? ne feledje: ez _videk_, a populacio sem (csak) a menedzserekrol szol ...

nem ertek egyet magaval, de attol még szeretem! :) ezt is csak igy, _ negyszemkozt_ suttogom! :P :)

oximoron írta...

m, a valaszt(nem tudom, milyen megfontolasbol) a blogodba irtam! :)

a túlkoros naiva írta...

ó, jön még a mínusz száz :)

oximoron írta...

tulkoros!
szerintem is... :) :P