2008. szeptember 10., szerda

útravaló mára


Óceán
A mélykék tenger a lelkedhez szól, meggyógyítván és megnyugtatván téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.

Az óceánnal kialakított kapcsolatod miatt kaptad ezt a kártyát. Ez egy jel arra nézve, hogy több időt kell eltöltened a tenger mellett, esetleg egy nyaralás vagy otthonléted során. Az angyalok segíteni fognak törekvésedben, amennyiben megengeded nekik. Az óceán levegője és vize inspirál és meggyógyít.


A lap további jelentései: Méregtelenítésképpen végy tengeri sós fürdőt. Igyál több vizet. Teremts kapcsolatot delfinekkel és más tengeri állatokkal. Egyik előző életed az óceánhoz kötődik. Tanulj meg egy vízi sportot, mondjuk, a mélytengeri búvárkodást vagy a vitorlázást!


khm! nem vonok én kétségbe semmit, de annak az esélye, hogy óceánparton legyek a közel- vagy távoli jövőben, megközelítően annyi, mint ide az óceán... sőt!
Bár nem vagyok én semmi jónak az elrontója: hát jöjjön, aminek jönnie kell... :)

Nincsenek megjegyzések: