2010. március 7., vasárnap

SOS szavazás az Oscar-díjasra!


szerinted mely filmek kapnak ma éjjel Oscart?

itt egy kis segítség

9 megjegyzés:

zsuzso100 írta...

Nekem nagyon tetszett az Avatar, de a Bombák földjén-t még nem néztem meg, ezzel kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom, viszont jó volt a Becstelen Brigantyk is...és egyébként nem vagyok nagy filmes, nem nagyon tudnék választani, az Avatar képvilága lenyűgőző, de Tarantino is, teljesen más kategória.

Csygab írta...

Szerintem az Avatar tarolni fog, valami lenyűgöző pedig én nem szeretem az ilyen tipusú filmeket, de ez magával ragadott.

zsuzso100 írta...

Sajnos nem jött be!
De valamit azért elárult, hogy nagyon sokan voltak kíváncsiak rá és még senkitől nem hallottam, hogy csalódott volna a filmben. És sokkal több bevételt hozott, mint a Bombák földjén, habár azt még most fogják vetíteni, és az Avatar-nak nagyon jó volt a marketingje is!

Csygab írta...

Hát nem:)

oximoron írta...

valahogy biztosan ereztem, hogy nem az Avatar tarol...

*titokban orul ennek*

k. írta...

Én nem titokban, de nyíltan örülök ennek. Az Avatar tömegmozi, ennek megfelelő díjakat is kapott. Láttam olyat, aki a moziból kifelé jövet zokogott ---> nos, emocionálisan valóban a legnagyobb taglétszámot számoló, de közepesen fejlett réteghez szabták a filmet. Nem ide tartozom. Sok jó dolog van benne, de érzelmi szempontból nekem az Avatar sekélyes volt, naiv és egyszerű. Akkor már nézzétek meg a Tréfa című magyar filmet. Az 70 milliós költségvetéssel sokkal többet "ad". Idvezlet!

simon and josh írta...

Did you watch all of it?

Dániel írta...

Én is örülök, hogy csak 3 oscart kapott. Nem rossz az avatar, mert szép története van, de nagyon messze van az igazi filmhez képest. Csak a 3D miatt lett nagy szám, de ez nem film, és így értékelték. Az oscar viszont már jelentősen veszített az értékéből.
Pl. a taxisoförrel v a keresztapával össze sem lehet és össze sem szabad hasonlítani, azok filmek, az avatar viszont egy számítógépes szimuláció.

Café Sideral írta...

I loved the fact that bigalow won the oscar. suck on that dear james.